životna uloga

Ako radite ovo, to su znakovi da ste dobar roditelj ili ćete biti

Foto: Getty Images
Roditelji
Foto: Getty Images
Roditelji
Foto: Thinkstock
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Roditelji
Foto: Getty Images
Roditelji
Foto: Getty Images
Roditelji
27.12.2018.
u 09:09
Kao roditelji susrećemo se s mnogo kritika okoline, ali i djeca su ta koja znaju biti vrlo kritična prema svojim roditeljima. Doznajte koji su iznenađujući znakovi da ste dobar roditelj ili ćete to jednoga dana postati...
Pogledaj originalni članak

Svatko ima svoje odgojne metode i smatra da je najbolji roditelj na svijetu, no današnje generacije djece postavljaju pred nas nove izazove kojima moramo doskočiti. Kao roditelji susrećemo se s mnogo kritika okoline, ali i djeca su ta koja znaju biti vrlo kritična prema svojim roditeljima. Doznajte koji su iznenađujući znakovi da ste dobar roditelj, ili ćete to jednoga dana postati...

I u odrasloj dobi ste u kontaktu s najboljim prijateljem iz djetinjstva. To je znak da održavate duge veze i da ste privreženi kvalitetnim odnosima te da unatoč raznim izazovima u životu ne mijenjate vaš odnos prema nekome. 

Društvena ste osoba i često omiljena u društvu. Ako lako održavate odnose s drugima znak je to emocionalne inteligencije, osobine poželjne u roditeljskoj ulozi. Tijekom odgoja vašeg djeteta bit će zahtjevnih situacija, a vi ćete ih lakše rješavati. 

Ako ste dobar zaposlenik bit ćete i dobar roditelj. Ako vas ovo iznenađuje, evo pojašnjenja. Predani radnici znaju kako imati pod kontrolom obveze koje se stavljaju pred njih, a kada ste roditelj, nemate slobodne vikende ili godišnji odmor kao na poslu. 

Nalazite sreću u malim stvarima... Kada ste roditelj male stvari će vas itekako učiniti sretnima. Primjerice, kada uspijete uspavati dijete i sl... Roditeljstvo zna biti teško ponekad i ako ste sposobni naći sreću u malim stvarima, imat ćete manje razočaranja u životu i lakše ćete gledati u budućnost. 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.