osjeća se usamljeno

'Afera mog supruga me slomila, a sada sam saznala da ima i dijete s ljubavnicom'

Foto: shutterstock
'Afera mog supruga me slomila, a sada sam saznala da ima i dijete s ljubavnicom'
21.07.2021.
u 22:48
Odlučila mu je oprostiti aferu, ali pet godina kasnije saznala je još jednu njegovu tajnu
Pogledaj originalni članak

- Kada sam saznala da je moj suprug imao aferu, bila sam potpuno slomljena, ali zajedno smo naporno radili kako bi ponovno obnovili našu vezu. Pet godina kasnije, otkrila sam da ima dijete sa svojom ljubavnicom. Kako možemo prijeći preko toga? - napisala je jedna žena za psihoterapeutkinju Deidre.

U braku su 20 godina, a zajedno imaju dvije kćer od 10 i 8 godina. Prvi put je posumnjala da nešto nije u redu kada se počeo drugačije ponašati. Počeo je razgovarati na mobitel izvan kuće i držati do svog izgleda. Nije joj htio ništa priznati pa se odvezla do njegovog ureda nakon posla i uhvatila ga s ljubavnicom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

- Kad sam mu rekla što sam vidjela i zaprijetila razvodom, problijedio je. Rasplakao se i ispričao, obećavajući da više nikada neće učiniti nešto slično. Odlučila sam mu pružiti još jednu priliku i oprostiti mu. Mislila sam da je tome kraj i stvari su se činile bolje nego ikad. No, nedavno sam pronašla fotografiju dječaka uz krevet. Afera je trebala završiti, ali očito još uvijek ima kontakt s ovom ženom. Opet se osjećam tako zbunjeno i povrijeđeno - nastavila je.

- Ponovno vjerovati svom suprugu bit će stvarno teško. Reci mu što si pronašla. Objasnite da želite da vaš brak opstane, ali da je to nemoguće dok on ne prizna istinu. On ima trajnu odgovornost za ovo dijete, što će gotovo sigurno značiti kontakt s majkom. To je nešto s čime ćete se morati redovito boriti, pa biste li mogli živjeti s tim? Dobro razmislite možete li imati vezu s tim dječakom, pogotovo jer je polubrat vaše djece - odgovorila joj je stručnjakinja.

Časna sestra (55) oduševljava mladolikim izgledom: "To je zato jer nemaš muškarca u životu"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
23:34 21.07.2021.

da te manje glava boljela možda ne bi išao dalje...

VI
vidum
07:45 22.07.2021.

Koliko sam razumio, to dijete ti nije donio da ga hraniš i brineš o njemu, kao da je tvoje. Tu sreću imaju samo milijuni muškaraca.

DM
Dragica.maros
12:43 22.07.2021.

Ne bi bilo u redu da mu zabraniš viđati sina, a ako si mu oprostila preljub, moći ćeš i dijete, jer je on brat tvoje djece. Zamisli sebe u njegovoj situaciji. Dijete tu nije ništa krivo, ali ono će najviše ispaštati. Prihvati ga (dijete) i bit će ti brak savršen .