Nije teško

3 drukčija načina kako na poslu jesti zdravo

Foto: Shutterstock
3 drukčija načina kako na poslu jesti zdravo
12.03.2015.
u 10:17
Mnogima je teško uskladiti zdravu prehranu na radnom m jestu,posebice ako nemate kuhinju u kojoj mozete sami brzo pripremiti nešto za jelo
Pogledaj originalni članak

Sendvič, pecivo iz pekarnice ili naručeni obrok iz nekog cateringa?

Mnogima je teško uskladiti zdravu prehranu na radnom mjestu,posebice ako nemate kuhinju u kojoj možete sami brzo pripremiti nešto za jelo. Yahoo donosi neke nove načine kako možete zdravo jesti na radnom mjestu.

1. Nemam vremena za ručak...

Ubacite u torbu krišku kruha i avokado. Žlicom izdubite meso avokada i uz to uzmite riže koja vam je ostala jučer od ručka ili večere i za manje od minute vaš zdravi obrok je spreman.

2. Piknik u uredu

Uzmite integralni tost ili kruh, sir i neku salatu i složite na brzinu zdrav sendvič kao na pikniku.

3. Krumpir, sir i salata

Ako ne želite narućivati hranu za koju  ne znate na koji je način pripremljan i što kuhari u nju stavljaju tijekom pripreme, kući ispecite krumpir, pomiješajte ga sa feta ili nekim drugim slanim sirom i začinite sve acetom balsamicom ili samo vinskim octom. Vaša hladna salata u tren je gotova i spremna za konzumaciju u uredu.

>>Otkriveno zašto ne možete odoljeti i pojesti samo jednu krišku pizze

>>7 namirnica za koje niste mislili da sadrže šećer

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.