Hrana za dušu

Večernji list objavit će za Uskrs ilustriranu priču Paula Coelha "Što je mir"

Večernji list objavit će za Uskrs ilustriranu priču Paula Coelha "Što je mir"
VL
Autor
Denis Derk
09.04.2020.
u 14:32
Coelho je do sada objavio tridesetak knjiga koje su objavljene u čak 170 zemalja  i prodane u više od 230 milijuna primjeraka
Pogledaj originalni članak

Paulo Coelho za Uskrsne je blagdane svojim brojnim čitateljima poklonio dvije ilustrirane priče koje odrasli mogu čitati svojoj djeci u uvjetima sveprisutne socijalne distance. Večernji list će zahvaljujući VBZ-u, Coelhovom dugogodišnjem hrvatskom izdavaču, u Uskrsnom trobroju objaviti poučnu priču brazilskog autora "Što je mir". Priču je ilustrirala Dasha Balashova. 

Coelho koji je član Brazilske akademije znanosti i umjetnosti te dobitnik brojnih nagrada (među njima je i talijanska nagrada Grinzane Cavour i to za doista megapopularni roman "Alkemičar"), još je sredinom ožujka dozvolio da se besplatno sa njegove internetske stranice skidaju i to kao e-knjige "Priručnik za ratnika svjetlosti", "Brida" i "Rukopis iz Akre" i to na engleskom, španjolskom i portugalskom jeziku.

Coelho je do sada objavio tridesetak knjiga koje su objavljene u čak 170 zemalja  i prodane u više od 230 milijuna primjeraka, što ga ubraja među najčitanije pisce na svijetu. Između ostaloga, Coelho je i glasnik mira Ujedinjenih nacija od 2007. godine. 

Rođen je 1947. godine, a boravio je i u Hrvatskoj i to nekoliko puta. Za jednog posjeta pjevao je i karaoke u jednom klubu na Savskoj cesti. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.