Bingo Plus na dar

Ubojiti tajni agent u potrazi za pravdom

Ubojiti tajni agent u potrazi za pravdom
22.07.2016.
u 16:34
Nova uzbuđenja za sve ljubitelje trilera uz koji darujemo mozgalice
Pogledaj originalni članak

Prošlo je godinu dana otkad je CIA obučila Mitcha Rappa i dala mu odriješene ruke. Mitch je uspio uništiti mrežu čudovišta koja su stajala iza terorističkog napada Pan Am Lockerbie – izvršivši ubojstvo po ubojstvo i ne ostavljajući traga. Potraga ga vodi u Pariz, gdje mu je u jednom od najluksuznijih hotela u gradu postavljena smrtonosna zamka. Washington ne želi sudjelovati u međunarodnoj krizi, a Stan Hurley, jedan od rukovoditelja, smatra da je problem u Rappu. Tajni agent polako izmiče izvan njihove kontrole i počinje djelovati samostalno, pa postaje jasno da ne postoji ništa opasnije od ugroženog i ranjenog Mitcha Rappa.

Drugi romana iz kolekcije autora Vincea Flynna, „Ubojiti hitac“, možete potražiti na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr po cijeni od 59,90 kn. Uz svaku knjigu iz kolekcije, svaki čitatelj na dar dobiva enigmatski magazin Bingo Plus na dar.

Prvi roman iz trilogije "Američki plaćenik" još uvijek je u prodaji, a treći roman "Igre moći" potražite u prodaji od 4.8.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice www.facebook.com/24sataShop.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.