Thompson u Sukošanu poručio:

Thompson: Pjevao sam u Istri i opet ću!

Foto: Foto: Dino Stanin
Thompson: Pjevao sam u Istri i opet ću!
10.08.2008.
u 17:37
Pogledaj originalni članak

Marko Perković Thompson priredio je pravi spektakl nastupivši u subotu navečer pred šest tisuća ljudi u Sportskom centru u Sukošanu, nedaleko od Zadra. Omiljenog pjevača na njegovoj turneji "Bilo jednom u Hrvatskoj" došli su vidjeti i djeca i stariji, a našli su se tu i svećenici i časne sestre, kojima je Thompson uputio poseban pozdrav, kao i svim braniteljima i generalima u Haagu.

Gotovo dvoipolsatni koncert nikog nije ostavio ravnodušnim, orilo se sa svih strana. Sve je proteklo u najboljem redu, a u publici nisu viđena nikakva neprimjerena obilježja. Tek su se iz publike čuli poneki povici poput "U boj, u boj" i "Zovi samo zovi", vijorile su se hrvatske zastave, a publika, ona mlađa ali i ona starija, prije koncerta pohrlila je na obližnje štandove na kojima su se prodavale majice s likom Thompsona.

Pjevao je Thompson sve od svojih najstarijih do najnovijih hitova, a poseban pljesak zaradio je poručivši da je već pjevao u Istri i kako će u njoj opet pjevati. Pri kraju koncerta otpjevao je i svoje Čavoglave i oprostio se tako od sukošanske publike pred kojom mu je ovo bio drugi nastup. Thompson svoju turneju nastavlja u Sinju 12. kolovoza, kada priređuje koncert uoči blagdana Velike Gospe.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr