SF hit

Ridley Scott predstavio novu jezivu seriju o robotima koji odgajaju ljudsku djecu

Foto: Promo
Ridley Scott predstavio novu jezivu seriju o robotima koji odgajaju ljudsku djecu
06.08.2020.
u 15:05
Redatelj Ridley Scott režira novu TV seriju "Raised by Wolves".
Pogledaj originalni članak

Slavni redatelj Ridley Scott, autor "Aliena" i "Gladijatora", sprema znanstveno-fantastičnu TV seriju s prilično originalnom premisom. Radnja serije "Raised by Wolves" će pratiti dva androida - Oca i Majku - koji na nepoznatom novom planetu imaju zadatak odgojiti koloniju ljudske djece nakon što je Zemlja uništena u ratu. 

Majku tumači Amanda Collin, Abubakar Salim je Otac, dok će misterioznog Stranca koji se nađe na planetu glumiti Travis Fimmel (Vikinzi). 

Ovo je Scottov prvi izlet u televizijske vode, a režirao je prve dvije od ukupno deset epizoda. Premijera serije zakazana je za 3. rujna na streaming servisu HBO Max. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
samoborka
17:26 06.08.2020.

Moglo bi biti dobro.