Novi trend

Najpoželjniji glumci Hollywooda na Oscare poveli mame

Foto: REUTERS
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.02.2020.
u 12:49
Mamu su poveli Keanu Reeves, Laura Dern, Charlize Theron...
Pogledaj originalni članak

Dodjela Oscara predstavlja kraj sezone dodjela nagrada, ali ujedno otvara sezonu novih trendova – kako modnih tako i onih u ponašanju i mišljenju. A sudeći po ovogodišnjoj dodjeli, novi trend među hollywoodskim zvijezdama jest na crvenom tepihu pojaviti se u pratnji mame.

Tako je primjerice Laura Dern, kojoj je ovo bila treća nominacija i prvi Oscar osvojen za sporednu ulogu u filmu "Marriage Story", došla preuzeti kipić u pratnji mame Diane Ladd koja je i sama u životu zaradila nominaciju za Oscara.

I još uvijek zgodni Keanu Reeves, kojeg smo na dodjeli Oscara gledali i u ulozi prezentera, pokazao se kao mamin sin pa je na dodjelu poveo mamu Patriciju Taylor. Mamu Gerdu Jacob Alettu Maritz povela je i Charlize Theron, a dok su se svi raspisali o Camili Morrone, novoj djevojci Leonarda DiCaprija, prvi udar na crveni tepih i Leonardo je izveo s njemu najvažnijom ženom na svijetu – mamom.

U pratnji majki došle su i Janelle Monae, Florence Pugh i Saoirse Ronan.

Očito nikada nismo dovoljno stari za izlazak s mamom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
Milas
13:28 10.02.2020.

1917. i tocka! Nije prvi put da Akademija pogrijesi. Brad Pitt je trebao dobiti Oscara za Spaliti poslije citanja a to je samo jedan primjer. Milijunas s ulice je ovjencan oscarima a nikad mi ne bi palo na pamet da ga jos jednom pogledam. 1917. je film koji cu zasigurno gledati jos puno puta. Sjajan, sjajan film, filmcina.