Važna izdanja

Mirovne operacije UN-a pod povećalom povjesničara I. Miškulina

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Mirovne operacije UN-a pod povećalom povjesničara I. Miškulina
11.12.2014.
u 14:58
Knjigu su uz autora predstavili vrhunski stručnjac prof.dr.sc. Željko Tanjić, dr.sc. Stanko Andrić i dr. sc. Ante Nazor.
Pogledaj originalni članak

Hrvatsko katoličko sveučilište predstavilo je knjigu povjesničara i sociologa Ivice Miškulina “Imas puska, imas pistol? – O mirovnim operacijama Ujedinjenih naroda u zapadnoj Slavoniji” u izdanju Podružnice za povijest Slavonije, Srijema i Baranje Hrvatskog instituta za povijest.

Dr.sci. Ivica Miškulin 2009. je doktorirao humanističke znanosti na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu s temom "Međunarodna zajednica i zapadna Slavonija 1991. – 1995." Godine 2002. zaposlen je kao asistent na Hrvatskom institutu za povijest - Podružnici za povijest Slavonije, Srijema i Baranje, a u sklopu znanstveno-istraživačkog projekta Demokratski pokret, velikosrpska agresija i Domovinski rat u istočnoj Hrvatskoj.

Knjigu su uz autora predstavili vrhunski stručnjac prof.dr.sc. Željko Tanjić, dr.sc. Stanko Andrić i dr. sc. Ante Nazor.

>>Sirija produžila mirovnu misiju Arapske lige

>>UN zbog eskaliranog nasilja okončao promatračku misiju u Siriji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.