Factory Art

Margareta Lekić i misteriozni Andi Ant otvaraju izložbu u Berlinu

Foto: 'Photoshop'
Margareta Lekić i misteriozni Andi Ant otvaraju izložbu u Berlinu
07.01.2010.
u 13:15
Umjetnica se već godinama bavi propitivanjem seksualnosti i konvencija ponašanja, često koristeći vlastiti lik u radu (na slici je sa svojim "bradostvaračem")
Pogledaj originalni članak

Na skupnoj izložbi "Factory art" u Berlinu od danas gostuje naša Margareta Lekić, koja predstavlja projekt "Who breaks the codes" razvijen u suradnji sa slovenskim kolegom Andijem Antom. Umjetnica se već godinama bavi propitivanjem seksualnosti i konvencija ponašanja, često koristeći vlastiti lik u radu (na slici je sa svojim "bradostvaračem"). S druge strane, Andi Ant izbjegava otkriti svoj pravi identitet, a na izložbama se nikad ne pojavljuje.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.