Pobjednici festivala

Grand Prix Animafesta filmu Moj pas Tulip autora Paula Fierlingera

Foto: arhiva VL
Grand Prix Animafesta filmu Moj pas Tulip autora Paula Fierlingera
04.06.2011.
u 20:30
Nakon zagrebačke publike dio filmova s programa Animafesta imat će priliku gledati riječki ljubitelji animacije. Animafest u Rijeci gostuje od 10. do 12. lipnja u Art kinu Croatia
Pogledaj originalni članak

Žiri u sastavu: Paul Driessen, David Silverman i Dunja Janković dodijelio je Grand Prix američkom filmu Moj pas Tulip, autora Paula Fierlingera. Dodijelili su takđer  i posebno priznanje švedskom filmu Metropia autora Tarika Saleha. Dobitnik nagrade Zlatni Zagreb, koja se dodjeljuje najboljem filmskom projektu u razvoju, jest američko-mađarski film The Jungle autora Tibora Banoczkog.

Svečana dodjela nagrada održala se subotu, 4. lipnja u 20 satiu  kinu Europa, prije premijerne projekcije filma Preživjeti život (teorija i praksa) Jana Švankmajera, ali bogati se festivalski program prikazuje i  u nedjelju 5. lipnja, u kinima Europa i Tuškanac.

Nakon zagrebačke publike dio filmova s programa Animafesta imat će priliku gledati riječki ljubitelji animacije. Animafest u Rijeci gostuje od 10. do 12. lipnja u Art kinu Croatia. Dobitnika Nagrade publike znati ćemo u ponedjeljak, 6. lipnja,

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.