PRIZNANJE

Večernji list ponovno nakon dvije godine dobio status Superbrands jer je pouzdan, kvalitetan i drukčiji

Večernji list ponovno nakon dvije godine dobio status Superbrands jer je pouzdan, kvalitetan i drukčiji
07.06.2019.
u 13:51
Iznimno nam je drago što je Večernji list i ove godine ocijenjen najboljim u svojoj kategoriji, priznanje nam je dodatni poticaj da tako nastavimo, rekao je Novak
Pogledaj originalni članak

Večernji list, dnevne novine i multimedijska platforma sa šest desetljeća dugom tradicijom, kapitalizirao je Superbrands status za 2019./2020. godinu. Večernjak je postao sinonim za dnevne novine, ali on je mnogo više od tiskanog medija – Večernji list prva je medijska kompanija koja je pokrenula portal za dnevne vijesti još 1999. godine. Danas je Večernji list multimedijska platforma koju kupci čitaju s povjerenjem. Ponosi se dugom tradicijom donošenja najnovijih i provjerenih informacija svojim vjernim čitateljima.

– Iznimno nam je drago što je Večernji list i ove godine ocijenjen najboljim u svojoj kategoriji. To postignuće još je važnije kada uzmemo u obzir da stručno vijeće Superbrandsa, koje je ocjenjivalo nominirane brendove, čine najbolji stručnjaci. Večernji list već se 60 godina trudi proizvesti najbolji sadržaj, a ovo priznanje svakako nam je dodatni poticaj da tako nastavimo i dalje – rekao je Dražen Novak, voditelj promocije Večernjeg lista.

Superbrands organizacija nezavisni je autoritet za brendiranje koji odaje priznanja najboljim brendovima na lokalnom tržištu. Okuplja najbolje stručnjake iz svijeta marketinga, medija i odnosa s javnošću koji zbog svojih stručnih preferencija dobivaju priliku ocijeniti najsnažnije brendove na lokalnom tržištu. Pri ocjenjivanju brendova obraća se pozornost na četiri najvažnije karakteristike brenda: pouzdanost, kvalitetu, razliku i emotivni učinak. Superbrands djeluje u 88 zemalja i u 20 godina rada surađivao je s 20.000 brendova te izdao 429 “brending biblija”.

Superbrands proces odabira najboljih brendova događa se dvogodišnje prema strogim pravilima Superbrands organizacije. Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem neovisnim glasovanjem Stručnog vijeća Superbrands 2019./2020. koji je dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu. Večernji list tako nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2019./2020.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BI
billynik
14:38 07.06.2019.

Je li ovo nekakva šala, pozdan, točan ... pa već u prvim rečenicama ovog teksta lažete jer je portal na internetu znatno prije vas imao Glas Istre. Strašno!

SR
sramitese
15:07 07.06.2019.

to su sve predikati i ocjene..za dobre i pouzdana policajce i spiune..

Avatar Neobavezno
Neobavezno
14:48 07.06.2019.

ahahaha.......buaaaaaaaaa.....................