Živjeti zdravo

Styria grupi certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Certifikat je uime Styria grupe preuzela direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Ivana Krajinović
Certifikat je uime Styria grupe preuzela direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Ivana Krajinović
13.06.2019.
u 07:00
Drago mi je što nas je i HZJZ prepoznao kao osviještenog i odgovornog poslodavca, te svakako planiramo nastaviti suradnju – rekla je Ivana Krajinović
Pogledaj originalni članak

U okviru aktivnosti projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo tvrtki Styria medijski servisi svečano je uručen certifikat „Tvrtka prijatelj zdravlja“. Certifikat je u ime Styria Grupe preuzela direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Ivana Krajinović, a priznanje joj je uručila Dinka Nakić, dr. med., spec. epidemiologije u ime HZJZ-a, koji je s Ministarstvom zdravstva u okviru projekta „Živjeti zdravo“ pokrenuo modul „Tvrtka prijatelj zdravlja“.

– Ovo je važno priznanje i potvrda da smo na pravom putu što se tiče ulaganja u zdravlje naših zaposlenika. Styria Grupa kontinuirano već 10 godina provodi aktivnosti usmjerene na prevenciju te osvještavanje brige o zdravlju. Drago mi je što nas je i HZJZ prepoznao kao osviještenog i odgovornog poslodavca, te svakako planiramo nastaviti suradnju – rekla je Ivana Krajinović.

Ovo priznanje dodjeljuje se tvrtkama koje svojim zaposlenicima omogućuju usvajanje zdravih životnih navika, promiču zdravlje na radnom mjestu i iskazuju pozitivnu brigu o zdravlju djelatnika, potrošača i klijenata te očuvanju okoliša.      

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.