Komunikacijska platforma

Infobipu višestruka priznanja na dodjeli nagrada Messaging & SMS Global Awards

Foto: Promo
Infobipu višestruka priznanja na dodjeli nagrada Messaging & SMS Global Awards
28.11.2018.
u 15:41
nfobip razvija napredna komunikacijska rješenja, omogućavajući tvrtkama da komuniciraju na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze
Pogledaj originalni članak

 

Infobip, globalna komunikacijska platforma za poslovne korisnike, osvojio je višestruka priznanja na manifestaciji Messaging & SMS Global Awards u organizaciji tvrtke Capacity Media. 

Infobip se kući vraća kao veliki pobjednik i to s četiri nagrade -  Najbolji messaging API, Najbolja messaging inovacija za operatore, Najbolja anti-fraud inovacija i Najbolji SMS/A2P provider za EMEA regiju.

“Ove četiri nagrade pravi su dokaz naše predanosti razvoju komunikacijskih rješenja svjetske klase. Dokazali smo kako su naša messaging rješenja za poslovne korisnike, kojima je sigurnost top prioritet,  superiorna u cijeloj industriji. Premda smo tržišni lideri, ne stajemo s razvojem, s fokusom na inovativna rješenja i kontinuirano poboljšanje naše komunikacijske platforme kako bismo u svakom trenutku mogli odgovoriti zahtjevima koje kompanije danas imaju. 

Neizmjerno sam ponosan na cijeli naš tim i njihov talent. Svi oni svojim znanjem pridonose priznanjima koja su nam prava inspiracija da nastavimo pomicati granice u mobilnim komunikacijama, izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa. 

Messaging & SMS Global Awards okuplja tržišne lidere iz cijelog svijeta kako bi odali priznanje visokim postignućima unutar Messaging i SMS eko sustava. Sophia Simpson, producentica konferencija iz agencije Capacity Media bila je domaćin dodjele nagrada, uz zamjenika glavnog urednika Jamesa Pearcea.

- Voljela bih čestitati svim pobjednicima i zahvaliti svima koji su se prijavili, ove godine prijave su bile doista odlične, izjavila je Sophia Simpson.

O Infobipu 

Infobip razvija napredna komunikacijska rješenja, omogućavajući tvrtkama da komuniciraju na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Tehnologija koju razvija Infobip omogućava besprijekornu mobilnu interakciju između poslovnih subjekata i pojedinaca. S više od deset godina iskustva u industriji Infobip danas zapošljava 1300 ljudi te kroz 60 ureda djeluje na šest kontinenata, razvijajući vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje mogu doprijeti do više od 4,5 milijardi korisnika u više od 190 zemalja. 

Kompanija surađuje i u partnerstvu je s vodećim mobilnim operatorima, kompanijama koje razvijaju messaging aplikacije, bankama, e-commerce kompanijama, društvenim mrežama, tehnološkim kompanijama i kompanijama koje prikupljaju podatke.

>> Pogledajte FlexPai - mobitel sa savitljivim zaslonom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.