Kupoprodaja dionica

Adris grupa o CO: Čeka nas zahtjevno restrukturiranje

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Adris grupa o CO: Čeka nas zahtjevno restrukturiranje
05.03.2014.
u 12:46
Cilj nam je da Croatia osiguranje postane regionalni lider, kazao je Ante Vlahović
Pogledaj originalni članak

Nakon što je na današnjoj sjednici Vlade predstavljeno izvješće o vođenim pregovorima s Adris Grupom s ciljem potpisa Ugovora o kupoprodaji dionica u Croatia osiguranju, o odluci se oglasila i Adris Grupa.

 - Ovo je veliki poslovni događaj za Adris grupu. Siguran sam da će vrijeme pokazati da je značajan i za hrvatsko gospodarstvo. Čeka nas zahtjevan posao restrukturiranja, rasta i razvoja tvrtke. Cilj nam je da Croatia osiguranje postane regionalni lider, kazao je predsjednik Uprave Adris grupe, Ante Vlahović.

 - Pregovori su završeni, a pred vama je transakcijska dokumentacija. Definirano je da se kod zaključenja mora uplatiti 905 milijuna kuna. Dioničarskim ugovorom utvrdili smo naše odnose s obzirom na to da na kraju zadržavamo vlasništvo nad oko 28 posto dionica – rekao je ministar Slavko Linić na današnjoj sjednici Vlade.

>> Linić: Oporezivat ćemo svaki dobitak od igara na sreću

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.