rovinj

5. Weekend Media Festival veći nego ikada

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
5. Weekend Media Festival veći nego ikada
04.09.2012.
u 10:00
Tijekom festivala održat će se i 13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a te BalCannes – revija reklamnih agencija
Pogledaj originalni članak

Dobro poznati prostor stare Tvornice duhana u Rovinju ugostit će od 20. do 23. rujna jubilarni peti Weekend media festival (WMF) za koji organizatori kažu da je \"veći, provokativniji i uzbudljiviji\" od proteklih.

WMF će ugostiti niz vrlo uglednih predavača i panelista iz regije te svijeta, a neka od poznatijih imena su Conor White-Sullivan, direktor HuffPost Labsa, Gabriel Dance iz Guardiana... Peti festival ima dosta novosti, a jedna od njih je i novi format Hard Talka koji će ugostiti Aleksandra Tijanovića, Gorana Milića te Emila Tedeschija.

Festival ove godine \"prate\" još dva događaja – regionalna revija najboljih reklamnih agencija BalCannes te 13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a s aktualnom temom – krizom. Ni glazbeni program neće zaostajati za ostatkom festivala pa će sudionike zabavljati Partibrejkersi, Rambo Amadeus te Pips, Chips&Videoclips.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.