Nevjerojatno

VIDEO Doživjeli šok usred vožnje na autocesti: 'Moj Bože, što je to bilo?!'

Foto: screenshot
Ljestve mu se zabile u auto
20.04.2019.
u 09:56
Madi Nelson kaže da je baš u tom trenutku htjela izaći s autoceste. Kaže da je najgore što je studentica i ne može si priuštiti popravak te poziva vlasnika ljestvi da se javi.
Pogledaj originalni članak

Jedna vozačica u Las Vegasu ostala je prestravljena kada su joj se na autocesti u automobil zabile ljestve, a sve je snimila kamera vozilu.

Na snimci se može vidjeti kako se Madi Nelson mirno vozi cestom kad joj u vjetrobran dolijeću ljestve i razbijaju staklo. Ljestve su "poletjele" nakon što je preko njih prešlo vozilo ispred automobila.

- Dovraga! Moj Bože, što je to bilo?! - čuju se povici u autu.

Pogledajte video nesreće:

Na svu sreću, vozačica je unatoč šoku ostala pribrana i nije izgubila kontrolu nad vozilom.

Madi Nelson kaže da je baš u tom trenutku htjela izaći s autoceste.

Kaže da je najgore što je studentica i ne može si priuštiti popravak te poziva vlasnika ljestvi da se javi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DO
domxerex
10:17 20.04.2019.

Možeš misliti što će se javiti, ostao bez alata i sada još da plati popravak.

MI
miran
07:07 22.04.2019.

"Madi Nelson kaže da je baš u tom trenutku htjela izaći s autoceste." Kak da ne! Sto ces onda u krajnjoj ljevoj traci a bas si htjela izaci sa autoceste!?

Avatar VinkoL
VinkoL
12:07 20.04.2019.

Prodaj ljestve i plati si popravak.