MORAJU NAZNAČITI TKO SU

Twitter će trajno suspendirati račune profila koji se lažno predstavljaju

Foto: BECK DIEFENBACH/REUTERS
FILE PHOTO: Tesla CEO Elon Musk speaks about new Autopilot features during a Tesla event in Palo Alto
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
Illustration shows Elon Musk Twitter account verification badge
07.11.2022.
u 09:29
Musk je također najavio da će bilo kakva promjena imena uzrokovati privremeni gubitak plave kvačice koja potvrđuje da je profil autentičan.
Pogledaj originalni članak

Twitter će trajno i bez prethodnog upozorenja suspendirati korisnike koji se lažno predstavljaju kao postojeće stvarne osobe, otkrio je novi vlasnik Elon Musk.

"Ubuduće svi Twitterovi profili koji se lažno predstavljaju bez jasnog navođenja da se radi o 'parodiji' bit će trajno suspendirani", tvitao je Musk.

"Ranije smo izdavali upozorenje prije suspenzije, ali sada kada uvodimo široku provjeru, neće biti upozorenja."

 

Musk je također najavio da će bilo kakva promjena imena uzrokovati privremeni gubitak plave kvačice koja potvrđuje da je profil autentičan.

Taj je potez uslijedio nakon što je platforma navodno suspendirala korisnike koji su promijenili svoja korisnička imena u Elon Musk, uključujući američku komičarku Kathy Griffin i glumca Richa Sommera. Nakon suspenzije Griffin, Musk je na Twitteru objavio da je to učinjeno jer se "lažno izdavala za komičara".

“Ali ako stvarno želi svoj račun natrag, može ga dobiti... Za 8 dolara”, napisao je.

Musk je prošli tjedan dovršio 44 milijarde dolara vrijedno preuzimanje platforme, odmah smanjivši broj zaposlenih i uvodeći mjesečnu pretplatu za korisnike koji žele oznaku autentičnosti računa u obliku plave kvačice.

VIDEO: Od 15. studenog nova pravila za vozače, kazne idu od 1000 do 15.000 kn

IMA IH 3300

Tko su pravi gospodari svijeta? Kolika je moć milijardera i koliko je među njima onih s prikrivenim ambicijama

Nisu svi najbogatiji ljudi na svijetu Amerikanci. Gautam Adani indijski je milijarder, osnivač Adani Group, konglomerata sa sjedištem u Ahmedabadu. Najbogatiji je čovjek u Aziji. Vrlo je moćan i politički vrlo dobro povezan, iako se nikad nije kandidirao na izborima. Tu je i Bernard Arnault, francuski poslovni magnat, šef LVMH Moët Hennessy, najveće svjetske tvrtke za luksuznu robu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.