Promo

Novi koncept uređenja prostora AutoZubak salona!

Foto: PR FOTO
AutoZubak saloni
Foto: PR FOTO
AutoZubak saloni
Foto: PR FOTO
AutoZubak saloni
Foto: PR FOTO
AutoZubak saloni
Foto: PR FOTO
AutoZubak saloni
Foto: PR FOTO
AutoZubak saloni
VL
Autor
PR Članak
28.10.2015.
u 12:58
AutoZubak otvorio nove prodajne salone i završio proces preuređenja prema najnovijim suvremenim standardima na 11 lokacija u cijeloj Hrvatskoj za prodaju i servis marki Volkswagen koncerna
Pogledaj originalni članak

AutoZubakova mreža početkom godine postala je bogatija za dva potpuno nova salona Volkswagenovih automobila u Varaždinu i Slavonskom Brodu. Novi Volkswagenovi saloni rađeni su prema najnovijim standardima marke, kako u smislu vanjskog, tako i unutarnjeg uređenja. Prostiru se na oko 400 četvornih metara u koje stane desetak vozila, tako da kupci u njima mogu vidjeti cijelu VW gamu. Osim novootvorenih, temeljito su obnovljeni i prilagođeni prema novim standardima marke Volkswagen, servisni prijem i AutoZubakovi saloni u zagrebačkom Sesvetskom Kraljevcu i Velikoj Gorici.

Uz prilagođene Volkswagen salone, napravljen je pravi rebrending salonskog prostora i za marku Škoda, a novi AutoZubak Škodini saloni obiluju tehnološkim poslasticama za kupca. Posebno su zanimljivi veliki highlight zidovi na ulazu i u samom salonu i info-kutak s LCD ekranom na kojem se mogu jednostavno konfigurirati automobili. Prvi salon u Hrvatskoj prema novim korporativnim standardima marke Škoda napravljen je početkom godine u Osijeku i prostire se na više od 290 četvornih metara. Škodini saloni temeljito su obnovljeni i u zagrebačkom Sesvetskom Kraljevcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu.

AutoZubakov Audi salon u Sesvetama je postao prvi i jedini ekskluzivni trgovac za Audi exclusive sport, a temeljito je preuređen i postojeći Audijev salon u Osijeku, koji je sada dotjeran prema svim korporativnim standardima marke Audi.

„Novi koncept uređenja prodajnih salona označava početak jedne nove ere za AutoZubak, a AutoZubak će i dalje rasti. S novim i preuređenim salonima tu tvrdnju dodatno podupiremo“, rekao je predsjednik Uprave Dimitrije Trbović.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr