dan nakon napada

Google pomaže Bostonu: Pokrenuo tražilicu o žrtvama

Foto: Google Screenshot
Google pomaže Bostonu: Pokrenuo tražilicu o žrtvama
16.04.2013.
u 13:44
Putem Googleova pretraživača korisnici interneta mogu čuvati informacije o osobama s Bostonskog maratona te pretraživati bazu kako bi pronašli štogod o onima za koje znaju da su bili tamo, a nisu ih uspjeli kontaktirati nakon eksplozija
Pogledaj originalni članak

Dvije eksplozije bombi u Bostonu u kojima je poginulo troje, a ranjeno 150 ljudi, mnoge su ostavile u strahu i neizvjesnosti za sudbine bližnjih. 

U pomoć im je priskočio empatični Google čiji je projekt Google.org u rekordno kratkom roku pokrenuo posebno kreiran pretraživač. Putem njega korisnici interneta mogu čuvati informacije o osobama s Bostonskog maratona te pretraživati bazu kako bi pronašli štogod o onima za koje znaju da su bili tamo, a nisu ih uspjeli kontaktirati nakon eksplozija.

 >>Trkač (78) kojeg je bomba prvog oborila ustao i prošao cilj!

>> Sve o terorističkom napadu u Bostonu pročitajte u našem specijalu

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.