Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Otvorene dveri Vrbovec"

U Vrbovcu najveći sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta

vrb
19.04.2017.
u 11:09

Od 12. do 14. svibnja u Vrbovcu će svoju ponudu predstaviti stotine malih OPG-ova i poduzetnika, a osim toga za njih su organizirani i okrugli stolovi i korisna predavanja

Vrbovec će sredinom svibnja postati centar poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta. Tamo će se od 12. do 14. svibnja održati sajam "Otvorene dveri Vrbovec" na kojemu će stotine izlagača ponuditi svoje domaće proizvode. Osim toga, prvog dana sajma izlagače, gospodarstvenike, obrtnike i vlasnike OPG-ova očekuju okrugli stolovi i paneli na kojim će se stručnim predavanjima pokušati pomoći u njihovom poslovanju. Posjetitelji će moći uživati u delicijama bogate lokalne kuhinje te nastupima KUD-ova i koncertu domaćih zvijezda.

Izlagači će svoje mjesto naći na prostoru starog sajma kod igrališta NK Vrbovec. Organizatori najavljuju i poseban vlak iz Zagreba kojim će se brzo i povoljno moći posjetiti sajam, a posebno će se pobrinuti za one koji na sajam žele doći biciklom. Glavni je organizator sajamske manifestacije tvrtka Sajam automobila Zagreb d.o.o. koja je organizator i najvećeg sajma rabljenih vozila u Hrvatskoj. 

- Sajam je odgovor na potražnju gospodarstvenika i obrtnika za prostorom susreta, razmjene iskustava ali i prodaje svojih proizvoda - kazao je u ime organizatora sajma izvršni direktor Miroslav Filipčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije