Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE I BRANITELJ

Tuga među navijačima: 'Prestalo je kucati srce našeg Kokija, srce koje je kucalo za Hrvatsku i Dinamo'

screenshot Facebook
27.02.2024.
u 15:23

"Nakon Mislava Vučetića Kureta, Adama i ostalih koji su nas napustili i pojačali nebesku tribinu, grupa BBB ostala je bez još jedne ljudine i navijača od formata. Takvi se više ne rađaju", pišu Boysi na mrežama.

Tuga među navijačima. U ponedjeljak ujutro iznenada je preminuo 47-godišnji Daniel Deverić Koki, hrvatski branitelj i poznati član navijačke skupine Bad Blue Boys. Imao je samo 47 godina. "Prestalo je kucati njegovo veliko srce koje je kucalo za Dinamo, Hrvatsku i ekipu s tribine Sjever", opraštaju se njegovi prijatelji.

Ispraćaj prerano preminulog navijača održan je danas u 13 sati na groblju u Velikoj Gorici. Od njega su se i putem društvenih mreža oprostili brojni prijatelji i poznanici te Bad Blue Boysi.

– Rođen 15.6.1977., veći dio svog života proveo je u Donjoj Lomnici, u okolici Zagreba. Sa samo 14 godina, prateći svog brata, prijavio se u Hrvatske oružane snage te se priključio obrani Hrvatske. Kroz život su ga pratile mnoge poteškoće, no ni teška obiteljska situacija, ni teške bolesti nisu ga spriječile da prati Dinamo čak i na najudaljenijim gostovanjima. S Danielom ni jedno druženje nije moglo proći a da ne zapjeva rečenicu po kojoj ćemo ga pamtiti: "Otac mi je Dinamo, majka mi je Hrvatska, čuvajte se huligana zagrebačkih ulica". Koki, počivaj u miru! – stoji u objavi na Facebook stranici Hrvatske navijačke skupine

POVEZANI ČLANCI:

"Nakon Mislava Vučetića Kureta, Adama i ostalih koji su nas napustili i pojačali nebesku tribinu, grupa BBB ostala je bez još jedne ljudine i navijača od formata. Takvi se više ne rađaju", pišu Boysi na mrežama.

Komentara 3

Avatar samočitam
samočitam
15:55 27.02.2024.

“čuvajte se huligana zagrebačkih ulica” … užasno za pročitati.

MI
miliša
16:13 27.02.2024.

Počivao u miru Božjem. Slažem se da bi navijači trebali dobro preispitati svoje tekstove koji nerijetko pozivaju na zlo, nasilje i ubijanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije