Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
low cost

Ryanair uvodi stajaća mjesta u zrakoplovima

zadar
Arhiva VL/Dino Stanin
04.07.2010.
u 16:17

Bit će teško ispuniti sigurnosne uvjete koje zahtijeva zrakoplovni promet, ali testiranja će se obaviti iduće godine.

Mnoge koji vole putovati, a nisu pretjerano dubokih džepova, razveselit će novost koju će uskoro uvesti Ryanair, poznata niskobudžetna zrakoplovna tvrtka - stajaća mjesta u zrakoplovu. Ova mjesta stajat će tek nešto više od 40 kuna, a nalazit će se na kraju zrakoplova.

Na ovim mjestima putnici neće, naravno, tek tako stajati kao u tramvaju ili autobusu, nego će biti vezani uz naslone koji bi se mogli nazvati ''vertikalna sjedala''. Testovi sigurnosti bit će obavljeni tek iduće godine, a neće biti lako ispuniti sigurnosne uvjete.

Osim toga, Ryanair uvodi već ranije najavljeno naplaćivanje toaleta pa će putnici za ovu ''uslugu'' plaćati jednu funtu, odnosno nešto manje od devet kuna.

Ključne riječi

Komentara 10

10
101lakeoswego
17:37 04.07.2010.

hehehehhehehehe ja predlazem rinairu da pocnje uvadjat \"klececa\" mjesta, bit ce jeftin ije, jer mogu avion tako napravit da bude na katove, a ulazit i izlazit ce se na koljenima i puzanjem hehehehehehehehe

ST
standup
17:20 04.07.2010.

Rayantram..............\"sa kontrolorom, koji izbacuje nepodobne putnike\"..-:))

UK
Ugo Kajvez
16:44 05.07.2010.

Na avio karti će sigurno pisat \"Cattle Class\" ..... (razred za stoku)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije