Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ruho

Novi bazeni i wellness u Donjoj Stubici

terme jezerčica, veljko ostojić (1)
Matija Topolovec/PIXSELL
16.03.2012.
u 19:28

Terme Jezerčica u Donjoj Stubici danas svečano otvaraju novi vodeni park i wellness zonu.

Terme Jezerčica u Donjoj Stubici danas svečano otvaraju novi vodeni park i wellness zonu. Novoizgrađena površina bazenskog kompleksa i nadograđenog wellness centra prostire se na 2.800 četvornih metara, gradnja je trajala godinu dana, a uloženo je 30 milijuna kuna. Izgrađena su četiri bazena; rekreacijski s uređajima za protustrujno plivanje u dužini od 25 metara, bazen za djecu s duplim ravnim toboganima, mali dječji bazen s igračkama, te bazen za neplivače s jacuzzijem. Nadograđeni wellness bogatiji je za jednu parne i tri finske saune. Uz saune su, osim prostora za relaksaciju, vanjska terasa za sunčanje, dva whirpoola i hladni bazen.

- Novi objekt spojit će postojeći hotel i kongresni centar tako da će se dobiti topla veza između ta dva objekta. U jesen, pak, krećemo s dogradnjom hotelskih soba na razinu četiri zvjezdice - najavljuje vlasnica Termi Jezerčica Dubravka Lekić.

Novoizgrađeni kompleks prve će goste primiti za desetak dana. Terme Jezerčica, s prirodnom izvorskom termalnom vodom u cijelom komplesku, zadnjioh godina godina bilježe stalni rast broja gostiju i noćenja. Lani, recimo, tamošnji su domaćini, uknjižili čak 66 posto više noćenja nego u 2010. i premašili 13.000.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
07:48 18.03.2012.

hajde da krene taj zagorski turizam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije