Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unikatni

TOZ otvara prvi dućan u centru, olovke će dostavljati i doma

'17.10.2011., Pula - Veliko nalivpero, replika Penkale, opet krasi fasadu jedne zgrade. Nekoc je bila zastitni znak istarskih knjizara, pa fireme Colgraf, da bi sada stajala ispred ulaza u prostorije
'Dusko Marusic/PIXSELL'
09.11.2012.
u 12:00

Tvrtka se orijentirala i na maloprodaju, a imat će i luksuznu ediciju penkala koje će se moći i gravirati

Tvornica olovaka Zagreb danas otvara prvi dućan sa svojim asortimanom, a prostor u Petrinjskoj 9 opremali su mjesec dana. U ponudi penkala, čija je proizvodnja poslovna tajna te ni visoko rangirani ljudi u tvrtki ne znaju kako se izrađuju, imat će i luksuznu ediciju.

– Svatko tko kupi penkalu moći će joj dati osobni pečat, ugravirati što poželi, bilo na samu olovku ili na ukrasnu kutijicu, pa će tako imati jedinu takvu penkalu – rekao je Berislav Blažun iz TOZ-a. Graviranje će se naplaćivati 25 kuna, a penkala će se moći podići već dan nakon što je naručena te u tvornici obrađena. Također, tko to želi, penkalu će moći dobiti i na kućnu adresu ako živi na području Zagreba. Dostava je besplatna. Tvornica olovaka, koja je rad počela još 1937. i iz malog pogona za proizvodnju olovaka i pastela izrasla u današnju korporaciju, ovim potezom odlučila je proširiti poslovanje.

– Dosad smo se orijentirali na izvoz i proizvodnju, a sada smo odlučili uložiti i u maloprodaju – kaže Blažun. Inače, TOZ je jedina tvornica u Europi koja proizvodi kemijske i olovke, a svaki dio penkale proizvodi se u zemlji, tako da je ona isključivo hrvatski proizvod. Sva pera penkale izrađene su od 24-karatnog zlata, a cijene za 15 modela kreću se od 500 do 4000 kuna. U povodu otvaranja nudit će dodatne popuste tijekom cijelog dana, a dućan će otvoriti gradonačelnik Milan Bandić.

>> Josipović potpisuje prisegu unikatno izrađenim nalivperom

 

Ključne riječi

Komentara 4

LU
lutomirski
17:19 09.11.2012.

super da imate fantaziju i optimizam.....

LI
LILLIT
16:45 10.11.2012.

Ma napokon se otvara i nesto drugo, a ne same pekarne.

DE
demokršćanin
17:18 10.11.2012.

SVOJU SLIKU LJUBIM! Bilo kuda Bandić svuda! Do kada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije