Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru

U Zagrebu otvoren 42.2 Running store

Running store, Zagreb
Foto: Sarah Dombre
1/11
03.03.2017.
u 11:35

Uz tjedna predavanja vrhunskih sportaša i trenera, potpuno novu dimenziju trgovini dati će svjetski novitet – yoga za trkače.

New York, Boston, London, Berlin, Chicago, Tokyo... Rijeke ljudi koji trče; usponi, padovi, grčevi i bol, pomicanje granica, pobjede i ushićenja.... maraton! San svakog profesionalnog ili trkača entuzijasta istrčati je famoznih 42.2 kilometara – maraton, krunu trčanja.

I upravo je to poslužilo kao inspiracija u pokretanju trgovine znakovitog naziva 42.2 Running Store, koja je nedavno otvorena u centru Zagreba, Frankopanskoj 2a, samo 300 metara od omiljenog odredišta mnogih ljubitelja trčanja – Dubravkinog puta i parka Tuškanac.

Svečano otvorenje upriličio je osnivač 42.2 Running Store-a, Boris Šušković, ujedno osnivač i ShoeBeDo dućana te vlasnik i predsjednik Uprave Wulf sporta, obrativši se mnogobrojnim okupljenim zaljubljenicima u trčanje, među kojima su bile i osobe iz javnog života – Ecija Ojdanić, Ana Radišić, Ecija Ivušić, Slavko Sobin te maratonka i Adidas ambasadorica Matea Matošević.

Uz tjedna predavanja vrhunskih sportaša i trenera, potpuno novu dimenziju trgovini dati će svjetski novitet – yoga za trkače.

Foto: Sarah Dombre

Klijenti će na raspolaganju imati traku za trčanje opremljenu kamerama i monitorima, koje će osoblju omogućiti uvid u njihove tjelesne predispozicije, kao i tuš i mini svlačionicu za one koji u dućan za trčanje dođu trčeći!

Trgovina koja je potpuno specijalizirana za trčanje san je brojnih sportaša i rekreativaca koji im se, napokon, ovih dana i ostvario. ­­

>>Ne date djeci da trče i da se oznoje? Evo zašto je to pogreška...

>>5 zdravih navika Nere Stipičević: Dok su drugi ispijali kave, ja sam trčala i skakala u pijesak...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije