Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNA PORUKA!

Ova fotografija limuna spasila joj je život! 'Prestanite igrati igrice s tuđim životima i zaista im pomozite'

Rak dojke
Foto: Facebook
13.01.2017.
u 20:10

Pokušala sam opipati, osjetiti da imam rak, ali nije bilo nikakvih simptoma

Erin Smith Chieze na Facebooku je podijelila fotografiju koja joj je pomogla shvatiti što je to zapravo rak dojke.

Nije ni slutila kako će joj pogled na fotografiju spasiti život.

"U proteklih nekoliko dana primila sam mnogo poruka koje sadrže samo ikonicu srca koje bi vas trebalo asocira na svijest o raku dojke. Ovo je moj odgovor svima.... 

Jednom je netko na Facebook postavio kako izgleda zapravo rak dojke. Ne kako ga mi osjetimo, nego kako izgleda.

 U prosincu 2015. godine kada sam vidjela sliku i shvatila da isto to imam na dojci, znala sam da imam rak. Pokušala sam opipati, osjetiti da imam rak, ali nije bilo nikakvih simptoma. Poslije pet dana dijagnosticiran mi je rak dojke, a već sljedećeg mjeseca četvrti stadij. 

Srce iz poruke nije mi podiglo svijest. Znala sam što je rak dojke. Znala sam sve o samopregledima, ali tek kada sam pogledala fotografiju znala sam da bolujem od njega. Moramo slati jedna drugoj PRAVE informacije, a ne srca! Da nisam vidjela sliku ne bih ni znala! Učinite mi uslugu, prestanite igrati igrice s tuđim životima i zaista im pomozite. "

>> Ovo je simptom raka dojke za koji mnoge žene ne znaju

Komentara 2

Avatar Ledeni
Ledeni
20:27 13.01.2017.

Ništa nisam razumio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije