Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li ovo previše?

Zbog ove šale s 'invalidom', dobila zabranu vožnje na dvije godine!

vožnja,invalid,Nissan,Maria Adams
Foto: Sky News screenshot
31.10.2014.
u 17:59

Osim oduzimanja vozačke, 20-godišnjakinja je prisiljena platiti troškove suda i kaznu u visini od približno 14.000 kuna. Dobila je i četiri mjeseca policijskog nadzora te 12 mjeseci društveno korisnog rada.

Maria Adams (20) iz britanskog grada Rokera dobila je zabranu vožnje na dvije godine zbog neumjesna šale s Nissan Jukeom i lažnim invalidom. Naime, 20-godišnjakinja je po garaži jednog trgovačkog centra brzo vozila automobil za kojim se ''šlepao'' muškarac u invalidskim kolicima.

Događaj je šokirao malobrojne kupce koji su se, piše Sky News, u tom trenutku zatekli u blizini. Nakon što su se zasitili vozikanja, djevojka se odvezla iz garaže, a prijatelj je izišao iz invalidskih kolica u vlasništvu trgovačkog centra i odšetao. Cijeli događaj snimile su sigurnosne kamere, a sutkinja je optuženoj poručila da je počinila ''glupost''.

Osim oduzimanja vozačke, Adams je prisiljena i platiti troškove suda i kaznu u visini od približno 14.000 kuna. Dobila je i četiri mjeseca policijskog nadzora te 12 mjeseci društveno korisnog rada.

Ovdje možete pogledati snimku vožnje.

>>Opasnom vozaču s A1 slijedi 11 prekršajnih i tri kaznene prijave

>>Dječak heroj: Automobilom završili u rijeci pa ocu spasio život!

Komentara 6

Avatar Jana
Jana
18:18 31.10.2014.

Tako se to radi a kod nas bi rekli "pa to je samo šala" Kod nas se rugaju pravim invalidima i nikom ništa.

LU
lukabulic
18:35 31.10.2014.

kod nas presjednik vidi dvi skupine koje tretira na isti način kad umru kriva je druga skupina koja ih je po ivi izmanipulirala a ne onaj zbog kojega prosvijedi jesu - i onai što iom više ne vijeruju i tražei traže da odstupe odnposno podnesu ostavke -i koja je skupina onda ivina ni jedna jer i jerdni i drugi su hrvatski branitelji a ivino srce je daleko daleko . tamo------

LU
Lujo13
15:12 01.11.2014.

Hahahahaaaaaaa, majke ti ova popila triput veću kaznu nego ove bedevije iz Vodica kaj su postavili bombu na trgu u Zagrebu! Sudac veli da su se zaigrali ali je naglasio i da su iz uglednih obitelji! Kao i mali Žužićev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije