navigacija Zanimljivosti 15
Snimka s inauguracije

Što je to Donald Trump rekao Melaniji da je ona ovako reagirala?

Novi američki predsjednik u jednom trenutku okrenuo se prema Melaniji i sa smiješkom na licu joj nešto govorio, no kada joj je ponovno okrenuo leđa, ona je drastično promijenila izraz lica i promrmljala si nešto u bradu

Foto: Screenshot YouTube

Internetom kruži snimka s inauguracije Donalda Trumpa na kojoj njegova mlađahna supruga Melania izgleda poprilično uzrujano.

Naime, novi američki predsjednik u jednom trenutku okrenuo se prema Melaniji i sa smiješkom na licu joj nešto govorio, no kada joj je ponovno okrenuo leđa, ona je drastično promijenila izraz lica i promrmljala si nešto u bradu.

Donald Trump i Melania u braku su 12 godina, no u zadnje vrijeme šuška se kako su zahladili odnose. 

>> Melania turistički adut Slovenije, velika korist i za hrvatski turizam

Anketa

Što mislite da je Donald Trump rekao Melaniji?

Da se mogla i bolje urediti za inauguraciju

Sigurno nešto seksistički

Da bude poslušna ili će je deportirati

Ništa posebno, njezina reakcija izvučena je iz konteksta

Ocijeni:

1 2 3 4 5

1 (20 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

28
Registracija
 • bumerang937 bumerang937

  24.01.2017 u 13:46h

  Rekao je da Savudrijska Vala nikad neće biti zlovenska!!
  40 87% 6
 • marijaqwer marijaqwer

  24.01.2017 u 13:40h

  A što joj je rekao večernji list će objaviti nekom drugom prilikom. Ovim člankom su zakrpali rupu u vijestima. Večernji nema novinare ( već prepisivače sa portala ) , ali nema ni urednika koji bi spriječio objavu praznih kartica.
  29 88% 4
 • billynik billynik

  24.01.2017 u 14:05h

  Jad i bijeda hrvatskog novinarstva.
  23 88% 3
 • zgblabla zgblabla

  26.01.2017 u 18:44h

  ...mesić je lagao o jasenovcu!
  1 100% 0
 • nekakav

  26.01.2017 u 07:35h

  baš tako, reakcija je izvučena iz konteksta. mogao joj je reći svašta, kao što i govori svima. imate brdo snimki gdje ta ista melanija reagira ovako emotivno, a da trumpa nema u blizini. rekao joj je da joj šminka ne stoji dobro, i da joj je to govorio cijelo jutro. melanija je manekenka. nije nuklearni fizičar ili netko sa stavom. ali, koja razlika u odnosu na obamu, ili clintona. pa njih su žene držale i dalje drže u šahu, pa im je i takva politika bila, neuspješna. a ovaj je bik, jarac, sam udara i ne osvrće se na druge. ima ideju, i moć da ih ostvaruje. više od 7 milijardi ljudi mu zavidi. obami nije puno. svi bi stali na onaj isti trg gdje je davao prisegu, to je sad moderno.
  1 50% 1
 • svud svud

  24.01.2017 u 19:36h

  Umjesto da se uci od starije demokracije, pisete o nebitnim - zutim stvarima. Fascinantno je brzo djelovanje i provođenje izbornih obecanja. Pri preuzimanju vlasti, isti dan potpisuju se novi zakoni. U RH politicari u kampanji uglavnom lazu i ne ispunjavaju nista jer jednostavno nisu pripremljeni za to. Predsjednica je lagala o preseljenu ureda, MOST o reustroju i smanjenju drzavne admininistracije, SDP o planu 21 a HDZ laze konstantno. I zato smo na dnu zemalja EU po razvoju, demokrciji, transparentnoscu a na vrhu po siromastvu, korupciji, nepotizmu.
  4 80% 1
Pregledaj sve komentare