Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbijanje stresa

Stjuardesa na letu iz Tel Aviva putnike gađala jastucima

jastuci
YouTube
14.08.2010.
u 10:23

Iako su neki putnici, mahom francuski turisti, u početku osjećali zadršku prema ovakvoj vrsti zabave, ubrzo su svi prihvatili igru prpošne stjuardese.

Neki ljudi se boje visine pa zbog toga imaju problema ako se moraju voziti avionom no jedna njemačka stjuardesa smislila je način za opuštanje i zabavu na visini od 6000 metara. Ova djelatnica njemačke Lufthanse za vrijeme leta od Tel Aviva do Frankfurta organizirala je gađanje jastucima.

Iako su neki putnici, mahom francuski turisti, u početku osjećali zadršku prema ovakvoj vrsti zabave, ubrzo su svi prihvatili igru prpošne stjuardese.

Njen pothvat "blagoslovili" su i u Lufthansi:

- To je pravi primjer da i oni koji se voze ekonomskoj klasi mogu uživati u letu. Ovime dokazujemo da i u ekonomskom razredu putnicima nudimo jastuke, našalila se glasnogovornica Lufthanse.

Pothvat njemačke stjuardese za svaku je pohvalu pogotovo nakon nedavnog incidenta jednog njenog američkog kolege koji je putnike izvrijeđao, uzeo pivo i zračnim toboganom pobjegao iz aviona.

Kako je izgledala zabava jastucima u avionu pogledajte u videu koji je jedan od putnika snimio svojim mobitelom.

Komentara 9

Avatar kos
kos
10:49 14.08.2010.

Toliko o BAHATOJ i BLESAVOJ naciji.

VE
veky
11:09 14.08.2010.

Mislim da je to krajnja glupost. Uostalom, kad se vozim avionom želim drijemati i odmarati, a ne da me neka luđakinja gađa jastucima. Krajje nezrelo i glupo.

KA
karlovcankica
15:17 14.08.2010.

malo glupo, ali tko voli, nek izvoli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije