Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilje enigmatskog sadržaja

Stiže nedjelja i novi Večernji zabavnik

Večernji zabavnik
VL
26.03.2015.
u 15:03

Začinite kraj tjedna najvećom križaljkom

Večernji zabavnik više je od obične križaljke. Tu su i skandinavke, osmosmjerke, strpljivke, rešetke te sudoku. Osim obilja enigmatskog sadržaja, pročitajte i zanimljive priče iz povijesti, astronomije, mitove... Donosimo nepoznate činjenice iz životinjskog svijeta te legendu o istarskom vampiru Juri Grandu. Ne propustite u nedjelju 29. 3. novi broj enigmatske revije Večernji zabavnik za samo 3 kune uz Večernji list.

Večernji zabavnik kroz svoju nagradnu križaljku nudi i deset nagrada iz bogate biblioteke Večernjeg lista. Možete osvojiti povijesne biografije, zanimljive knjige i filmove, najljepše klasične skladbe, a posebno izdvajamo knjižicu i DVD "Ante Gotovina - heroj i žrtva", komplet knjiga "Specijalni rat" i inspirativan film nagrađen s čak 4 Oscara "Kraljev govor".

Ne propustite BOGATU NEDJELJU jer vas čeka Večernji list i Večernji zabavnik za samo 10 kuna! Tu je čista zabava na 48 stranica s najvećom nedjeljnom križaljkom te 72 stranice vrhunskog štiva i zanimljivih intervjua uz Večernji! Kako god okrenete - najbolji odabir za cijelu obitelj!

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije