Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a ne gradi harem

Prilika života? Bogati šeik traži 60 djevojaka za dnevnu plaću od 100 eura

dubai
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
09.04.2014.
u 11:26

Bogati šeik iz Dubaija ovih je dana objavio natječaj za posao u kojem traži mlade, atraktivne i modno osviještene djevojke

Bogati šeik iz Dubaija ovih je dana objavio natječaj za posao u kojem traži mlade, atraktivne i modno osviještene djevojke iz Venecije, starosti od 18 do 28 godina koje moraju znati engleski jezik i imati izuzetne sposobnosti u kupnji. Ne, šeik ne traži članice za svoj novi harem, već im nudi priliku koju je teško odbiti svakoj obožavateljici shoppinga.

Naime, ovaj bogati arapski princ traži osobne asistentice za mnogobrojne ženske članove svoje obitelji kako bi im pomogle savjetima o kupnji.

Plaća je 100 eura po danu, odsjedat će se u luksuznim hotelima i vilama diljem Europe, a privatnim avionom putovat će na destinacije kao što su Madrid, Paris, London, Stockholm, Ibiza, Milano i Venecija.

Šeik je odabrao djevojke iz Italije jer smatra kako Talijanke imaju izuzetan modni ukus, piše Guardian.

Prijavilo se sto žena koje su morale odgovoriti na pitanja poput onog koji su trendovi u šminkanju ove sezone ili koji dizajner kreira odjeću za žene starosti od 50 godina?

– Ne radimo harem. Ovo će biti više obiteljski odmor, mnoga šeikova djeca će biti tamo. Odgovornost mladih dama je da šeikova obitelj bude prikladno odjevena za važna društvena događanja. Također će i za sebe moći kupiti odjeću – kaže Mauro Belcaro, vlasnik agencije koja provodi intervjue za posao.

>>Dubai - grad superlativa

Ključne riječi

Komentara 11

IP
info_punkt
12:47 09.04.2014.

"a ne gradi harem".... ne gradi harem, nego će ih karat na jahti...

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
13:08 09.04.2014.

Da je autor članka muškarac imao bi već sve BABE na vratu.

DU
Deleted user
13:11 09.04.2014.

Evo, kad imas para mozes se bavit svodništvom javno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije