Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bonkulovići spalili krnovala

Od novoga poreza do javnog duga, evo tko je kriv! 'Neka narod pati'

Krnoval
Foto: Andrea Tedeschi
1/9
28.02.2017.
u 18:19

Tužitelj i branitelj su imali pune ruke posla, rekao je predsjednik suda

U utorak poslijepodne na zadnji dan pokladnih običaja je u ime korčulanske udruge Bonkolovići proglašen krivac za sve što je ovaj grad pogodilo u kraće vrijeme. Na Trgu pomirenja da bude vidljiv svom nezadovoljnom pučanstvu, i izložen vremenskim utjecajima, stajao je ponosito, veliki maskirani lik, lako prepoznatljiv kao Drele, voditelj tv kviza “Pet na pet”, za kojega je suđenje odlučilo, da je kriv, jer petorica “Bonkulovića” nisu znali ni jedan odgovor na pet postavljenih pitanja.

Tužitelj i branitelj su imali pune ruke posla, rekao je predsjednik suda: Skupili su svu dokumentaciju vezanu za spomenuti događaj. U optužnici je primijećeno da je Drele kriv, jer je ekipi Bonkulovića postavljao namjerna pitanja, koja oni nisu znali odgovoriti. Kao: Ima li žena na sebi piđamu, gaće ili ljubavnika.

Foto: Andrea Tedeschi

Korčulani su odgovorili na gaće i pidžamu, a Drele je tražio ljubavnika. Optužnica ga je teretila i za dodatna pitanja na koja Bonkulovići nisu znali odgovor. On je kriv, čula se ponovljena odluka optuženika, koji je Krnovala optužio za mnoge propuste i u gradu Marka Pola.

On je kriv, za sve što ne valja, jer ono da valja i nije poznato, čulo se iz optužbe, po kojoj su preko ljeta gužve, svi se raduju maškaranom dočeku druge polovice godine, a sada u vrijeme poklada nema ni prostora za maskirane priredbe.

Zatvorena je plesna dvorana Liburna, zapuštena nekadašnja termoelektrana teta Žuva, kuća Marka Pola, zašto katamaran ne plovi kad je laganiji vjetar. Kriv je što gradski bazen ima adresu u MO Žrnovo, što se još nije osnovala muzika za maškare. Kriv je što su Bonkulovići riješili svoje stambeno pitanje.

Obrana je raznim dokazima pokušala umanjiti krivnju Krnovala, raznim kontra odgovorima optužbe. Moj je branjenik puno dobroga učini za Korčulu, naglasio je branitelj. Znam da mu to optužba ne drži za plus. Svjesni smo da će te ga proglasiti krivim i spaliti, ne pravdajući da onaj koji radi i griješi.

Predsjednik suda je pročitao dokaze po kojima je Krnoval kriv. Treba ga spaliti da virus ne bi prešao na vas cijenjeni puče. Prije spaljivanja je pročitan okrivljenikov testament u kojemu puku ostavlja svega i svačega, od novog poreza do javnoga duga. Neka narod pati.

>> 'Picajzlin sam, ne dam lafru z ruke dok nije kak treba biti'

>> Donald Trump i supruga Melania prošetali Buzetom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije