Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav razlog

Obitelj ostala u šoku: Dječaka izbacili iz restorana jer je nosio ovu majicu

Dječaka izbacili iz restorana jer je nosio ovu majicu
Foto: Youtube
1/3
11.07.2014.
u 09:17

– Da smo mislili da je Lewis neprimjereno obučen, otišli bismo u neki drugi restoran i izbjegli neugodnost – ispričala je dječakova teta

Obitelj četverogodišnjeg dječaka iz Atlante nije mogla vjerovati kada im je prišlo osoblje restorana i reklo da dječak mora otići jer krši pravila odijevanja. Dječak Lewis Roberts na sebi je imao zelenu majicu bez rukava s nindža kornjačama.

Iako je Lewisova obitelj pokušala osoblju restorana objasniti da je on četverogodišnje dijete, svejedno su morali otići. Tražili su razgovor s voditeljicom restorana koja im je, na njihovu nevjericu, rekla kako se dress-code za gospodu odnosi na sve dobi, javlja 11alive.com.

– Da smo mislili da je Lewis neprimjereno obučen, otišli bismo u neki drugi restoran i izbjegli neugodnost – ispričala je dječakova teta. Iz restorana prvo nisu ništa htjeli komentirati, no kada su šefovi na višoj razini doznali za incident, izjasnili su se o stavu restorana prema pravilima odijevanja.

– Pravila se ne odnose na žene i djecu, samo na muškarce. Došlo je do neugodnog nesporazuma s naše strane. Radi se o voditeljici restorana koja se još obučava i koja je pogrešno shvatila našu politiku – stoji u priopćenju glasnogovornice restorana Amber Stewart.

Iz restorana su se ispričali dječaku i njegovoj obitelji, a oni su tu ispriku prihvatili te planiraju opet doći u restoran.

>> Video podijeljen 50.000 puta: Dječak (2) uz proteze napravio prve korake

>> Majka ostala u šoku kada je vidjela što joj je dijete donijelo iz vrta

>> Djevojčica (13) nije mogla vjerovati što je bilo u zamjenskom mobitelu

Komentara 16

SU
suncesmokvemaslina
09:25 11.07.2014.

a zašto se pravila ne odnose na žene,zašto one mogu doći kako žele? budalaštine...

TO
tomzag
10:03 11.07.2014.

Znači žene mogu doći polugole, glavno da muškarac ima kravatu.

EP
epulon
11:19 11.07.2014.

Samo u Americi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije