Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žrtva zlostavljanja

Nakon 20 godina na Facebooku mu se ispričao školski kolega

Foto: ChadMichael Morrisette
16.05.2015.
u 22:00

Bivši razredni kolega Louie Amundson ispričao mu se nakon što je razgovarao s 10-godišnjom kćeri koja ga je pitala je li ikada nekoga zlostavljao

Chad Michael Morrisette (34), muškarac kojeg su maltretirali tijekom osnovne škole, na Facebooku je primio ispriku od jednog od svojih zlostavljača koji ga je pronašao nakon 20 godina, javlja Daily Mail.

 - Maltretirala me kompletna nogometna momčad, a nekoliko njih slijedilo me svugdje. Vrijeđali su me, prijetili mi smrću, kaže Morrisette za Yahoo Parenting

Bivši razredni kolega Louie Amundson ispričao mu se nakon što je razgovarao s 10-godišnjom kćeri koja ga je pitala je li ikada nekoga zlostavljao.

 - Nedavno sam sa svojom kćeri pričao o zlostavljačima. Pitala me jesam li ja nekoga maltretirao u školi. Rekao sam joj da jesam i tada mi je prošlo kroz glavu kakvo sam zločesto g.... bio prema tebi. Želim ti se ispričati. Da živimo u istoj državi napravio bih to osobno, licem u lice. Ne znam hoćeš li me se sjetiti, ali ja se tebe itekako sjećam i sjećam se što smo ti radili. Žao mi je, napisao je Amundson u poruci Morrisetteu koju mu je poslao 5. svibnja.

Morrisette je kazao kao se ne sjeća točno Amundsona jer su ga maltretirali mnogi i to zato jer je gay te zato što je bio nizak. Ipak, kako kaže, poruka ga je dirnula i natjerala u plač.

>> U avionu sjedila s 'najiritantnijom putnicom ikada' pa joj uzvratila otvorenim pismom

Komentara 7

ML
Mlad75
23:17 16.05.2015.

Jos jedna prilika za gay promociju, nisu odavno nista objavili pa evo....cim sam poceo citati slutio sam kraj...nizak pa gay, pa tko odmah ne bi pozelio imati jednog takvog... i jos se rasplako...ah , jos kad sam sazno da se onaj u Luxemburgu ozenio ili udo...skoro i meni suza krenu...

DU
Deleted user
10:46 17.05.2015.

Isuse kak ste bolesni ! kakve veze ima srbija i hrvatska s ovim člankom? dabogda nestali u svojoj mračnoj povijesti.

Avatar patkovic
patkovic
14:43 17.05.2015.

mnogi zlostavljači završe put u cipelama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije