Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivo

Mislio kako je u oluji izgubio sve, no ubrzo zaplakao od sreće

pas
Foto: KPIX-TV
19.12.2014.
u 09:33

Daisy je tijekom oluje proplivala više od 2 kilometra do obale te hodala do crkve gdje je odlazila s vlasnikom

Život Stevea Aliota urušio se poput kule od karata kad je prošli tjedan oluja u Kaliforniji potopila njegov brod u kojem je živio. Steve si naime nije mogao priuštiti vez pa je tako brod usidrio na oceanu. Da tragedija bude veća, u tom je trenutku na brodu bio i njegov voljeni pas, Daisy za koju je mislio kako ju je zauvijek izgubio.

Kad se nakon oluje Alioto vratio u Prezbiterijansku crkvu u Sausalitu gdje su on i Daisy znali navratiti po topli obrok, svećenik Paul Mowry saopćio je mu je vijest koja je sve promijenila, javlja The Blaze.

 - Svećenik me pitao zove li se moj pas Babe kakvo su mu ime nadjenuli prethodni vlasnici. Kad sam potvrdio kako je to ime i dalje na čipu koji joj je ugrađen, rekao mi je kako je Daisy živa,  priča Steve.

Daisy je tijekom oluje proplivala više od 2 kilometra do obale te hodala do crkve gdje je odlazila s vlasnikom.

 - Rasplakao sam se kad sam ju ugledao, kazao je Steve.

>> Pogledajte crtež dječaka koji će vas dovesti do suza

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije