Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi napravili?

Djevojka odsjela u hotelu, šokirala se kad je pronašla poruku u ladici

Poruka
Foto: Twitter
1/2
28.12.2014.
u 15:21

Što biste vi napravili na njenom mjestu? Pitanje je to koje se nameće kada vidite u kakvoj se situaciji našla Amy Jones, studentica iz Velike Britanije

Što biste vi napravili na njenom mjestu? Pitanje je to koje se nameće kada vidite u kakvoj se situaciji našla Amy Jones, studentica iz Velike Britanije.

Naime, mlada djevojka odsjela je u hotelu u Edinburghu, a u jednoj od ladica pronašla je poruku napisanu na papiru: ''Ne otvaraj zaključana vrata! Ne vjeruj šaptanjima! Odlazi, samo odlazi'', pisalo je na poruci. Bila je riječ o malim vratima na koja se pružao pogled s njenog kreveta. Hrabra studentica prespavala je u sobi, iako je bila pomalo šokirana.

Poslije je poruku uzela i pokazala svojoj majci, pa su zajedno zaključile kako su se vjerojatno neka djeca šalila kada su ostavljala poruku. Djevojka je očito vidjela smiješnu stranu svega, pa je ostala u sobi. No, mi se vraćamo na pitanje s početka teksta. Što biste vi napravili?

Komentara 14

Avatar Idler 3
Idler 3
16:51 28.12.2014.

Ja bi studenticu prigrlil i "tješil" ostatak noći >;-))

LO
losss
17:53 28.12.2014.

Otvorio

CA
campa
18:47 29.12.2014.

Ovakvo nevažno i glupo već dugo nisam pročitao na večernjakovom portalu.Šta je tu strašno i zanimljivo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije