Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO SE ZOVE OBRAT

Dječaku (6) nitko nije došao na rođendan, a onda je jedna objava na fejsu sve promijenila

Glenn Buratti
Foto: Instagram
1/2
22.02.2015.
u 18:09

Ured lokalnog šerifa poslao je helikopter da prelijeće iznad kuće, a navratili su i vatrogasci s kamionom

Glenn Buratti (6) bio je jako tužan kada mu nitko iz razreda nije došao na rođendansku zabavu. Majka autističnog dječaka Ashlee pozvala je svih 16 mališana iz razreda, a iako nitko od roditelja nije potvrdio dolazak, i dalje je gajila nadu.

Kada je shvatila da nitko neće doći, odlučila je na Facebooku iskazati svoje nezadovoljstvo. Pozvali smo cijeli razred, ali nijedno dijete nije došlo, napisala je, prenosi Metro.

Reakcija ljudi oduševila ju je. Mještani Osceole u Floridi pitali su je mogu li navratiti i ostaviti dar - u roku od nekoliko sati na zabavi je bilo 15 djece i 25 odraslih. Ured lokalnog šerifa poslao je helikopter da prelijeće iznad kuće, a navratili su i vatrogasci s kamionom.

- Nemate pojma koliko nam je ovo značilo - napisala je Ashlee na Facebooku nakon zabave, ovaj put u puno boljem raspoloženju.

>> Fotograf snimao valove, šokirao se kada je kod kuće pogledao snimku

>> Otišli na spoj na slijepo s 'glupavom plavušom', a onda se dogodilo ovo

>> Sakrio se u špilju i snimio fotografiju. Nije mogao vjerovati što je na njoj otkrio

>> Otac se šokirao kad je vidio što je sin (14) pronašao igrajući se detektorom metala

>> Fotografirala lampice na drveću, nije ni primijetila što je 'uhvatila' na dnu fotke

Komentara 21

PL
Pocza Ludmila
19:25 22.02.2015.

Bravo Glenn Buratti ! Sretan ti Rođendan !!! <3

Avatar AligatorXO
AligatorXO
19:23 22.02.2015.

lice i naličje ljudskog roda.

Avatar ucjena
ucjena
19:24 22.02.2015.

nazalost svuda je tako, za sve su krivi roditelji, koji brane i odgovaraju i negativno pricaju prd djecom o drugima i stvara se ta, odbojnost i kod djece. ljdi a onda i njihova djeca, postaju, olos, a sta pise komentator, neznaju sta nosi sutra, nazalost stvarnost, ne vrednoje se covjek, nego sloj, ima nema, zato smo osudeni na propast!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije