Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zovu ga palcohol

Alkohol u prahu samo što nije stigao! Vodu pretvara u rum!

alkohol
Foto: Borna Filić/PIXSELL
22.04.2014.
u 12:21

Ono što je Isus mogao, sada možete i vi – pretvoriti vodu u alkohol. To je ideja iza Palcohola, alkoholnog pudera koji bi u trgovine trebao stići ove jeseni.

Postoji šest okusa, V napravljen od četiri puta destilirane votke, R napravljen od ruma iz Puerto Rica, Cosmopolitan, Mojito, Margarita (Powderita) i Lemon Drop.

Jedna porcija praha jednaka je jednoj čašici alkohola.

Ovi praškasti kokteli, osim s vodom, mogu se miješati i s colom ili sokom, kako bi zadovoljili različite ukuse.

Također, s obzirom na njegovo praškasto "stanje", izdano je upozorenje kako Palcohol nikako nije namijenjen šmrkanju, jer, kako kažu proizvođači, jednostavno nije učinkovit na taj način.

>>Okus pepeljare: Napravio votku s okusom - cigarete

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
12:47 22.04.2014.

Odavno se već to radi!!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
12:50 22.04.2014.

A kada će stići alkohol u prahu, da vodu pretvara u pelinkovac ??...Boli me briga za rum, to ide u kolače i po zimi čaj u birtijama......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije