Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinoć u zagrebu

Muškarac (33) odlučio s 1.77 promila sjesti za volan, posljedica: Stradalo troje putnika, auto slupan

ILUSTRACIJA
Davor Puklavec/PIXSELL
24.10.2023.
u 13:15

Samo pukom srećom ovoga puta nije stradao nitko do ostalih vozača ili slučajnih prolaznika, odnosno biciklista u blizini najvećeg studentskog doma u zemlji. I ova nesreća još jedan je dokaz da alkohol i vožnja nikako ne idu zajedno.

Sinoć tridesetak minuta iza ponoći, 33-godišnjak je pod utjecajem alkohola, točnije 1.77 promila odlučio je na zagrebačkoj Trešnjevci sjesti za upravljač automobila, vjerojatno bez da je pomislio što bi se moglo dogoditi. U svojoj "avanturi" nije bio sam već je u Hyundaiju vozio još troje ljudi (25, 26 i 29 godina).

Krenuli su Selskom cestom u smjeru jugoistoka, prema Novom Zagrebu, no ondje nisu stigli. Kako je izvijestila zagrebačka policija prometna nesreća dogodila im se prije Jadranskog mosta.

–  Dolaskom do stupa javne rasvjete zapadno od raskrižja s kolnikom Jadranskoga mosta nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je vozilom prešao u desno te naletio na rubni kamen nakon čega je sletio s kolnika – izvijestili su iz PUZ-a.

POVEZANI ČLANCI:

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 26-godišnja putnica iz osobnog automobila, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, dok su još dvoje putnika iz automobila, 29-godišnjak i 25-godišnjak, lakše ozlijeđeni.

Samo pukom srećom ovoga puta nije stradao nitko do ostalih vozača ili slučajnih prolaznika, odnosno biciklista u blizini najvećeg studentskog doma u zemlji. I ova nesreća još jedan je dokaz da alkohol i vožnja nikako ne idu zajedno.

VIDEO Teška nesreća u općini Klis: U sudaru tri vozila poginule dvije osobe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije