Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN U GRADU

VIDEO Modrić stigao u Zagreb! Niti dan nakon sjajnog pogotka, maestro je u Hrvatskoj

Modrić zeleni val
Foto: Instagram screenshot
1/10
26.02.2024.
u 21:51

U jeku povrataka u Hrvatsku nogometnu ligu, Modrić je ime koje bi navijači Dinama željeli vidjeti na plavome dresu. Poznato je da je Mirko Barišić nedavno telefonski razgovarao s njime

Luka Modrić je u nedjelju sve ljubitelje nogometa počastio još jednom od svojih majstorija i podsjetio ih zašto je legenda Real Madrida. Protiv Seville je zabio sjajan gol i "kraljevskom klubu" priskrbio novu pobjedu (1:0).

Dok navijači zazivaju njegov ostanak još barem jednu godinu, kapetan vatrenih se nakon sjajnog nastupa zaputio prema Hrvatskoj, točnije Zagrebu.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Modrić zeleni val
1/19

Niti 24 sata nakon što je zabio za pobjedu, snimio ga je fotograf Igor Šoban kako čeka na semaforu na Zelenom valu kraj Klaićeve ulice. Modrić je bio na suvozačkom mjestu dok je druga osoba vozila.

U jeku povrataka u Hrvatsku nogometnu ligu, Modrić je ime koje bi navijači Dinama željeli vidjeti na plavome dresu. Poznato je da je Mirko Barišić nedavno telefonski razgovarao s njime.

VEZANI ČLANCI:

Ipak, kapetan vatrenih ovoga puta nije došao kako bi dogovarao transfer u Dinamo, već na službeno fotografiranje, pišu 24 sata. Već u subotu mora biti u Španjolskoj kada se Real suočava s Valencijom.

VIDEO Sramotno ponašanje Armade: Brutalno su vrijeđali kapetana Dinama i gađali stolcem njegovu obitelj

Komentara 5

FR
freeshooter
22:03 26.02.2024.

...uuuh pa to vuče na najveći transfer/povratak u hrvatski nogomet... maestro Luka se vraća u Dinamo... kakva bi to samo bila vijest, za Dinamo i hrvatski nogomet... i kako bi bilo dobro vidjeti te opet... Luka čekamo te... ale, ale dinamo ale...

Avatar barba_arba
barba_arba
07:53 27.02.2024.

Pa ispunite mu tu jednu želju, da mali zaigra na Poljudu sa druge strane Marjana u bilom veštitu za klub za koji su navijali i pape mu i dida.

NO
novabit
09:29 27.02.2024.

Luka imaš para za 20 generacija! Nije sve u parama. Vrati se u Donamo da gazimo Bajern, Real, City!! Kaj ćeš se kuhat u Emiratima, klima nije zdrava za organizam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije