Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pula i Fažana

Oli Buergin i Jackob Harris gosti 4. Vladimir skate film festivala

Vladimir skate film festival plakat
18.09.2014.
u 15:03

Izložbom fotografija Fažana DIY retrospective, koja prikazuje zadnje dvije godine DIY (do it yourself) scene u Fažani na lokacijama bivše tvornice stakla i tvornice Badel, otvarit će se festival

Četvrti Vladimir skate film festival – neovisna skateborading filmska manifestacija održat će se 20. i 21 rujna na dvije lokacij u Fažani i Puli. Otvorenje, 20. rujna, održat će se u caffe baru Stara Fažana u Fažani u 19 sati s izložbom fotografija Fažana DIY retrospective, koja prikazuje zadnje dvije godine DIY (do it yourself) scene u Fažani na lokacijama bivše tvornice stakla i tvornice Badel.

Nakon otvorenja uslijedit će projekcije triju filmova: Blackcrossbowl
 Alexa Pipoze, 
Crossing the Perth Dimension
 Josh Robertsa i 
Static IV
 Josh Stewarta.

Gosti, autori ovogodišnjeg Festivala bit će Oli Buergin (Švicarska), kooautor filma Blackcrossbowl i Jackob Harris (Velika Britanija) autor filma Eleventh hour.

Drugi dan, 21. rujna, s početkom u 19 sati u pulskom Kinu Valli održat će se otvorenje foto izložbe 
International photo exhibition na kojoj će biti predstavljeni radovi poznatih svjetskih skate fotografa: 
Allena Yinga (Brooklyn, NYC), 
Nilsa Svenssona (Švedska), 
Jeana Feila (
Francuska) i Raymond Knives (New York, USA). Nakon izložbe u 20 sati slijedi projekcija dokumentarnog filma Coping Mechanism
 Phila Evansa, o skejterima iz švedskog grada Malmöa, koji grade vlasitu zajednicu i skate lokacije prema svojim pravilima i to vlastitim rukama. 

Od džamije do Mimare ulicama vozili skejteri i obilježili svoj dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije