Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ REZULTAT

Vukšić dao ostavku na mjesto potpredsjednika laburista

branko vukšić
Davor Javorović/PIXSELL
20.05.2013.
u 09:57

Vukšić je na izborima za gradonačelnika Zagreba osvojio tek 1,96 posto glasova, i tako se našao na šestom mjestu

Branko Vukšić izvijestio je kako je dao ostavku na mjesto potpredsjednika Hrvatskih laburista nakon što je na izborima za gradonačelnika Zagreba osvojio tek 1,96 posto glasova, čime se našao na šestom mjestu.

"Iako su korijeni neuspjeha Hrvatskih laburista u Zagrebu daleko dublji i kompleksniji od moći i utjecaja jednog makar i visoko pozicioniranog člana stranke, osjećam odgovornost za loše rezultate na lokalnim izborima. Zato dajem ostavku na funkciju potpredsjednika Stranke. Tim činom automatski prestajem biti član Predsjedništva i Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista – Stranke rada", stoji u priopćenju Branka Vukšića.

Milan Bandić ponovno je dobio najviše glasova na izborima za gradonačelnika Zagreba, ovaj put 47,3 posto, a u drugom krugu borit će se s SDP-ovcem Rajkom Ostojićem koji je osvojio 22,7 posto glasova.

>> Loš rezultat laburista, fijasko u glavnom gradu

>> Ovo su podaci nakon sto posto obrađenih biračkih mjesta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije