Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tanjug:

Vukčević ide u Dansku zbog zločina nad Srbima u Hrvatskoj

'24.07.2008.,Beograd - Specijalni sud za ratne zlocine u Beogradu.Vladimir Vukcevic, tuzitelj za ratne zlocine Srbije  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Antonio Bronić/Pixsell
16.01.2012.
u 20:31

Srbijanski tužitelj za ratne zločine razgovarat će sa svjedocima ratnog zločina u Dvoru na Uni.

Tužitelj za ratne zločine Srbije Vladimir Vukčević sa suradnicima 23. siječnja putuje u Dansku, gdje bi trebali saslušati jednog danskog novinara i dva vojnika povodom istrage koja će biti provedena zbog ratnih zločina nad Srbima u Dvoru na Uni u Hrvatskoj, doznaje agencija Tanjug pozivajući se na izvore iz Tužiteljstva. Istragu će provesti prema novim odredbama Zakonika o kaznenom postupku o tužiteljskoj istrazi, koje su se danas počele primjenjivati u Srbiji.

Danski novinar i dva vojnika bili su stacionirani u Dvoru na Uni 1995. , kada je izvršen zločin, pojašnjava Tanjug i dodaje kako će osim Vukčevića, u Dansku otputovati i predstavnici Državnog odvjetništva Hrvatske, budući se i u Hrvatskoj vodi postupak za taj zločin.

Komentara 85

GS
glasovi_staklene_boce
08:48 17.01.2012.

Oko 70% Hrvatskih državljana se trenutno nalazi na području Srbije a ostatak je u trećim zemljama.

SK
skverko
21:21 16.01.2012.

Kakve veze ima srpski tužitelj sa zločinom u Hrvatskoj? Pa jeli Hrvatsko tužiteljstvo normalno; ako je zločin počinjen u Hrvatskoj onda to Hrvatsko tužiteljstvo treba istražiti a ne da nam se Srbi miješaju u naše unutrašnje stvari.

Avatar tiktak
tiktak
21:32 16.01.2012.

hebote jeli to moguće ljudi moji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije