Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gol zbog izjave

VIDEO Uzbuna na 10.000 m: Goli muškarac u Rihanninu avionu

rihanna (1)
Reuters
19.11.2012.
u 16:58

Pjevačica je na turneji "777", a nitko od novinara i obožavatelja koji lete u njezinu avionu ne zna gdje je idući nastup. Rihanna dosad nije dala ni jednu izjavu pa je novinar iz Australije skinuo odjeću u znak protesta

– Daj mi naslov, trebam samo jedan citat – urlao je razgolićeni novinar na visini od deset tisuća metara u Rihanninu avionu. Australac je jedan od počašćenih koji su dobili priliku letjeti s popularnom pjevačicom njezinim privatnim avionom na turneji nazvanoj "777".

Sama je turneja obavijena velom tajne. Pjevačica se u sedam dana namjerila proputovati sedam zemlja u kojima će održati sedam koncerata na tajnim lokacijama. Sve je krenulo u Ciudad de Mexicu, a dosad je nastupila i u Stockholmu te Berlinu. 

Nitko ne zna gdje je sljedeći nastup sve dok avion u kojem su svoje mjesto dobili i neki obožavatelji ne sleti na odredište. No atmosfera je uzavrela. Novinari se žale da je Rihanna previše ozbiljno shvatila tajnovitost pa dosad nije dala ni jednu izjavu. Ogorčen zbog njezina stava, australski je novinar odlučio odigrati posljednju kartu i skinuti odjeću u znak protesta. 

>>Rihanna htjela tetovažu na licu, studio za tetoviranje ju je odbio

Komentara 1

JA
josip adric
18:57 19.11.2012.

Ja se nebih skinuo iz protesta nego iz drugih razloga .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije