Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio 8 mj. zatvora

Učitelj prije seciranja do smrti zatukao zečeve pred djecom

Zečevi
Arhiv VL-a
28.11.2012.
u 18:14

Carlo Rando životinje je zatukao kada je shvatio da mu je dostavljač umjesto četiri mrtva zeca donio dva usmrćena i dva živa

Na osam mjeseci zatvora osuđen je talijanski učitelj anatomije koji je 2010. godine tijekom nastave pred učenicima čekićem usmrtio dva zeca.

Gazzetta del Sud navodi da je Carlo Rando životinje zatukao kada je shvatio da mu je dostavljač umjesto četiri mrtva zeca donio dva usmrćena i dva živa. Učitelj je žrtve najprije lovio po učionici da bi ih potom bez milosti pred šokiranim srednjoškolcima pokušao ugušiti. Kako mu to nije pošlo za rukom, dohvatio je čekić te ih izudarao pred šokiranim srednjoškolcima.

Tužbu je protiv učitelja nakon dojave učenika uložila Talijanska udruga za prava životinja (LAV), a iz škole u kojoj se odigrao incident naknadno je priopćeno da se ograđuju od provođenja sličnih metoda u nastavi te da su nakon ubojstva zečeva iz programa anatomije izbacili postupak seciranja životinja.

>>VIDEO Njemački školarci dobili novog učitelja - psa Enna

Komentara 1

XP
xPhoto
18:54 28.11.2012.

Kod nas bi bio pohvaljen uz neku primitivnu balkansku pošalicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije