Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od terorizma

SAD: Lovci prizemljili zrakoplov zbog seksa u WC-u

zrakoplov
Arhiva VL
12.09.2011.
u 08:51

Zbog sumnjiva ponašanja, i to baš na desetu obljetnicu terorističkog napada na SAD, pilot je poslao znak za uzbunu.

Dva lovačka zrakoplova presrela su u nedjelju i prizemljila putnički zrakoplov koji je letio na liniji Denver – Detroit zbog sumnje u teroristički napad, prenosi BNO News.

Prema izjavama očevidaca lovci su pozvani nakon što je primijećeno čudno ponašanje troje putnika, dvojice muškarca i jedne žene, koji su sjedili u istom redu, a u jednom trenutku su ustali i istodobno krenuli prema WC-u iz kojeg dulje vrijeme nisu izlazili. Pretpostavljaju da je trojac u zahodu uživao u seksualnim aktivnostima.

Zbog sumnjiva ponašanja, i to baš na desetu obljetnicu terorističkog napada na SAD, pilot je poslao znak za uzbunu, a dva lovca američkog ratnog zrakoplovstva presrela su zrakoplov i prizemljila ga u Detroitu.

Nakon prizemljenja u zrakoplov je ušla naoružana skupina policijskih specijalaca koji su troje sumnjivaca brzo izveli iz zrakoplova i odveli na ispitivanje.

Policijski službenici kasnije su objavili da je trojac nakon ispitivanja pušten, bez podizanja optužnice, no policija nije željela objaviti što su dvojica muškaraca i žena radili u avionskom zahodu.

Komentara 16

Avatar Sor@n
Sor@n
10:03 12.09.2011.

No dobro priznajem da bi i meni bilo neugodno kad bi me netko od osoblja uznemirio za to, neznajući što se dogadja. Trojac ...aha.... to je bio grupnjak. Ma bravo, na makljaža na 10000 metara :)))

OB
-obrisani-
10:07 12.09.2011.

ovo je krajnje čudno, ako se zna koje veličine su zahodi u avionima... tu je moralo bit nekakve joge-tantre-ovo-ono...

DR
drug
11:27 12.09.2011.

Pa u avionski wc ne mogu sam uci kako treba... I jos sex... Mora da su iz Azije putnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije