Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obama domaćin

Ruski predsjednik Medvedev u službenom posjetu SAD-u

Medvedev
AFP
21.06.2010.
u 17:35

Veleposlanik Rusije u SAD-u izjavio je da će susret dvojice predsjednika biti susret sa "zasukanim rukavima".

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev sutra počinje prvi službeni posjet SAD-u na poziv svog američkog kolege Baracka Obame, prenosi Radio Slobodna Europa (RFE).

Posjet će trajati tri dana. Medvedev i Obama će razmotriti ulazak Rusije u Svjetsku trgovinsku organizaciju, kao i pitanja koja se tiču međunarodne sigurnosti i ekonomije, priopćio je danas u Moskvi Medvedevljev pomoćnik Arkadij Dvorkovič.

On je najavio i potpisivanje više ugovora o gospodarskoj suradnji među kojima i ugovore o kupnji novih Boeingovih zrakoplova i širenju poslovanja te američke tvrtke u Rusiji.

Veleposlanik Rusije u SAD-u Sergej Kisljak izjavio je da susret dvojice predsjednika neće biti "protokolaran", već da je riječ o susretu sa "zasukanim rukavima".

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:02 21.06.2010.

Tribao je G.Bush otici s vlasti da hladni rat zavrsi. Obama je napravio zaokret u americkoj politici iako su mnogi vjerovali da je to neizvedivo. Bilo je drzava a i pojedinaca po ovom forumu kojima to nije odgovaralo. Mnogi koji su odgojeni na hladnom ratu, zatim bivsi ljevicari koji su promjenili kabanicu, te pojedini islamski fanatici poneki siptar radi nepriznanja Kosova i poneki Hrvat kojemu je; Hollywood, Glas Amerike i ideologija \" we are free\". isprali mozak. ( za zidove nema problema oni se adaptiraju novoj situaciji ) Medvedev Dmitri ( kao Dmitri kralj Zvonimir ) Doktor prava i sveucilisni profesor ide u Ameriku. Hladni rat je zavrsen, bolje za cijelo covjecanstvo. Rusija se odrekla mesijanske uloge za sirenje komunizma. Rusija je tek jedna od ostalih kapitalistickih drzava. Obama je velik covjek.... Ovim putem Amerika je tribala krenuti kad je dobila Hladni Rat. Ali uslijed americkih militarista Amerika je krenula u osvajanja i stvaranje Imperija. Bravo Obama.

OB
-obrisani-
18:15 21.06.2010.

Veleposlanik Rusije u SAD-u Sergej Kisljak ( Kiseljak zvuci poznato ) nije rekao mnogo stvari ili VL nije prenio. Dr.Medvedev ( ljudi bi tribali koristiti titule ako netkome pripada ) ce posijetiti najprije San Francisco Silicon Valley, zato sto Rusija gradi slicni znastveno-tehnoloski centar a zove se Skolkovo. Zatim ce posijetiti Google HQ u Silicon Valley i Stanford University. Ova dva drzavnika Dmitri i Vlado na sve strane trce, srecu se sa svim drzavnicima ne prodje dva ili tri dana a da ne budu neki poeni za Rusiju i njezin narod. Kud srice kad bi bilo vise ovakvih drzavnika u zemljama koje zelu izaci iz bijede i zaostalosti.

RI
Riznica
18:21 21.06.2010.

OBAMA JE BUDALA.... Najveca greska koju su u USA napravili, jeste to sto su se posvadzali sa muslimanima, i sada placaju cijenu.. Postace oni bjeda bez ikakvog uticaja u svijetu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije