Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO 48 SATI

Radman će se morati očitovati o slučajevima samoubojstva i otkaza

goran radman
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
22.10.2013.
u 20:47

Riječ je o nedavnim slučajevima samoubojstva Snježane Abdurahmanović i davanja otkaza Marini Pavičić

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman morat će u roku od 48 sati Nadzornom odboru HRT-a podnijeti pisano izvješće vezano uz nedavne slučajeve samoubojstva Snježane Abdurahmanović i davanja otkaza Marini Pavičić zbog izjava u javnosti. Radman će se morati očitovati: je li ga i kada S. Abdurahmanović upozorila na mobbing koji su nad njom provodili ravnatelj poslovanja Boris Sruk i rukovoditelj poslovne logistike Marko Bajić, što je poduzeo, zašto nije pokrenuo internu istragu i do njenog kraja privremeno suspendirao Sruka i Bajića, je li ga i M. Pavičić upozorila na Srukov mobbing...

Ovakav zahtjev, kako doznajemo, jučerašnja je odluka Nadzornog odbora HRT-a, no kako je sjednica prekinuta i bit će nastavljena idući ponedjeljak, Radmanu će zadani rok od 48 sati početi teći tek nakon što završi sjednica u ponedjeljak.

No, članove NO-a jučer je zanimalo i kolika je točno dobit HRT-a u osam mjeseci ove godine jer su mediji navodili kako se Radman prošli tjedan na saborskom Odboru za medije pohvalio kako je HRT u prvih osam mjeseci 2013. u plusu 96 milijuna kuna, a u financijskom izvještaju dostavljenom NO-u stajao je iznos od 69 milijuna. Kako je drugi navedeni iznos točan, Radmanu je zamjereno što pogrešan podatak iznesen u medijima nije demantirao.

>> Radmanu i SDP-u sve dobro, ostalima stanje izvanredno

>> HND: HRT Prisluškuje zaposlenike. HRT: To su zlonamjerni napisi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije