Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpopularniji predsjednički kandidat I. Josipović, najnepoželjniji A. Hebrang

Pulsova anketa: U drugom krugu dva člana SDP-a

bandic josipovic
Antonio Bronić/VLM
VL
Autor
Jasmina Popović
23.09.2009.
u 19:23

Telefonsko istraživanje provedeno od 11. do 13. rujna na tisuću ispitanika pokazuje da je Bandić prestigao Nadana Vidoševića, a Dragan Primorac stigao je Andriju Hebranga.

Ako su ankete ključne za konačnu odluku Milana Bandića i Dragana Primorca da se uključe u utrku za predsjednika države, najnovije Pulsovo istraživanje moglo bi ih ohrabriti. Iako se njih dvojica još nisu službeno kandidirala, u anketama već prestižu neke od službenih stranačkih kandidata.

Telefonsko istraživanje provedeno od 11. do 13. rujna na tisuću ispitanika pokazuje da je Bandić prestigao Nadana Vidoševića, a Dragan Primorac stigao je Andriju Hebranga. Ivo Josipović i dalje vodi, a Bandić bi kao nezavisni kandidat sa 16 posto u ovom trenutku “tukao” nezavisnog Nadana Vidoševića, koji dobiva 14 posto glasova, a time bi drugi krug bio vrlo zanimljiv jer bi se u njemu našla dva esdepeovca.

Hadezeovci Hebrang i Primorac vode mrtvu utrku za četvrto mjesto. Zanimljivo pitanje ankete bilo je i tko su najnepoželjniji kandidati za predsjednika. Premoćno vodi Andrija Hebrang s 52 posto, a za njim slijede Miroslav Tuđman i Vesna Pusić, koje ne bi željelo 25 posto ispitanika.

Ključne riječi

Komentara 43

ZL
zlatka
20:24 23.09.2009.

Vidoševića a ne Bandića, svaki dan vidimo na TV ili u novinama. Svakom pametnom treba proraditi alarm. Stalno se se pojavljivati u medijima znači imati moćnike iza sebe isto ko što ih je imao dok je na kriminalan način stjecaocao bogatstvo zajedno sa svojom materom. Prije ga je štitio Manolić dok nije počeno nositit pelene, i dalje iza njega stoji zločinačka organizacija iz ureda predsjednika te predsjednici u sjeni i glavni kadrovici ureda predsjednika:Franjo Gregorić, Ante Marković i Beograd. Opasan je onaj kojeg Mesić podupire, opasniji i od Mesića.

SS
SStanic
21:02 23.09.2009.

Jadne su te stranke kad nezavisni kandidati (npr. Primorac) bez ikakve kampanje, u anketama stoje bolje od npr. HDZ-ovog kandidata (Hebrang) koji mjesecima na kampanje troši ogroman novac. Osobno smatram da bi bilo najbolje (pokazalo bi se da se Hrvatska izdignula s razine primitivizma) kad bi u drugi krug ušli Ivo Josipović i Dragan Primorac.

Avatar zagi zagi
zagi zagi
19:42 23.09.2009.

ajde banditiču pii.. kandidiraj se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije